На Сумщині вздовж майже всього кордону були російські обстріли – влада

На Сумщині вздовж майже всього кордону сьогодні відбувалися російські обстріли, повідомив в.о. голови Сумської ОВА Тарас Савченко.

«Протягом дня сьогодні відбулося близько 20 обстрілів, понад 120 приходів з різних типів озброєння: міномети, артилерія, стрілецька зброя, гранатомет і протитанковий ракетний комплекс. На жаль, у нас є поранена цивільна особа – жінку з легким пораненням госпіталізували до Білопільської лікарні. Протягом дня обстрілів зазнали шість громад Сумщини, три з чотирьох прикордонних районів. У нас три прикордонні райони з країною-агресором. Майже вздовж всього кордону відбувалися обстріли», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Читайте також: Після нічної російської атаки у Білопіллі на Сумщині триває розбір завалів – ОП (фото, відео)

Сумщина межує з трьома областями Росії – Брянською, Курською, Бєлгородською. Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !