На Одещині кількість загиблих через підрив у морі зросла до трьох – міськрада

Кількість загиблих внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої на пляжі в Затоці Одеської області 14 серпня зросла до трьох, ще двоє людей поранені, повідомила Одеська міська рада у телеграмі 15 серпня.

«Слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського районного відділу поліції з’ясувала: декілька людей, що працювали на будівництві, проігнорували обмежувальні загорожі і попереджувальні знаки на пляжі й пішли купатися в море. У воді в результаті вибуху невідомого предмета загинули троє чоловіків віком 25, 32 і 53 роки із Чернігівської, Запорізької і Житомирської областей. Тіла двох старших загиблих дістали вчора, молодшого знайшли сьогодні за допомогою квадрокоптера», – йдеться в повідомленні.

Також під час детонування зазнали травм 43-річний чоловік із Чернігівщини і 44-річна жінка з Київщини, які перебували поряд на узбережжі.

Напередодні повідомлялося про двох загиблих і одного пораненого.

За даними оперативного командування «Південь», група чоловіків вирішила скупатися в морі, попри застереження і заборону відвідувати пляжі і купатися в прибережних водах.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 22:00 15 серпня

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !