На Миколаївщині через обстріли військ РФ загинула дитина, декілька людей поранені – влада

У Миколаївській області внаслідок обстрілу військ РФ загинула 8-річна дитина, декілька людей зазнали поранень, повідомила голова облради Ганна Замазєєва.

«Сьогоднішній ранок взагалі – тяжкий. Обстріли продовжуються. На жаль, є постраждалі. 2 поранених у місті Миколаєві, 4 – у Березнегуватому. Серед поранених – двоє дітей. На жаль, є і загиблі – 8-річна дитина.

Водночас мер Миколаєва Олександр Сєнкевич раніше повідомив про одну поранену в місті жінку внаслідок обстрілу.

«Близько 11:30 у Миколаєві пролунали вибухи. Наразі відомо про влучання в гаражі в одному з районів міста. Там виникла пожежа – її ліквідовують рятувальники. Також ударною хвилею винесло вікна і двері у приватному житловому будинку. За попередньою інформацією, одна жінка дістала осколкові поранення», – повідомив Сєнкевич.

Фрагменти ляльки біля зруйнованого дитсадка, який нещодавно обстріляла армія РФ у Слов’янську на Донеччині, 2 вересня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Ракети РФ влучили по підприємствах, базі відпочинку та дитсадку на Донеччині. Поранені двоє людей

Російські війська щоденно обстрілюють райони Миколаївської, Донецької, Херсонської, Харківської та Запорізької областей. Як вказує Генштаб ЗСУ, це здійснюється з метою встановлення повного контролю над територією цих областей, чому українські військові чинять активний спртив.

Росія, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !