На фронті загинув «запорізький кіборг», герой фільму Радіо Свобода «Січ» Вʼячеслав Зайцев

На фронті загинув Вʼячеслав Зайцев – «запорізький кіборг», історик, завідувач інформаційно-видавничого відділу Національного заповідника «Хортиця», депутат Запорізької міськради останніх двох скликань, герой фільму Радіо Свобода «Січ». Про це у телеграмі повідомив т.в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.
За його даними, український захисник загинув на Донецькому напрямку.
Куртєв нагадав, що Вʼячеслав Зайцев у березні 2014 року долучився до лав Збройних сил України, воював у зоні АТО – брав участь в обороні Донецького аеропорту, Південного котла та Дебальцева. З першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну Вʼячеслав Зайцев знову став до лав ЗСУ.

В'ячеслав Зайцев, історик, учасник бойових дій, під час військових зборів. Листопад 2019 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Припинити паніку, тримаємо оборону!» – захисник Донецького аеропорту В'ячеслав Зайцев

«З початком бойових дій на сході України Славко пройшов найзапекліші бої, його не зупинили поранення, і коли розпочалось повномасштабне вторгнення Росії в Україну, наш, дійсно герой, одним з першим став на захист Української державності», – написав у телеграмі голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !