На Донбасі бійці Нацгвардії розгромили колону російської військової техніки – МВС

У Донецькій області бійці Національної гвардії продовжують успішно знищувати російську військову техніку, повідомляє пресслужба МВС України.

Так, військові РФ намагались просунутися колоною: одним танком та п’ятьма БМП, однак у них цього не вийшло зробити.

«Гвардійці у результаті бою знищили танк та дві БМП, решті техніки РФ вдалося відійти із ліній вогню. Але таким чином спробу наступу було відбито», – додали в відомстві.

«Політично та психологічно Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська», – Михайло Подоляк ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Подоляк спрогнозував, коли Росія наважиться на «справжні» мирні переговори

За інформацією Генштабу ЗСУ, за минулу добу 12 листопада вдалось ліквідувати ще 650 російських окупантів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну РФ втратила 80 860 своїх військових, йдеться в повідомленні Генштабу.

21 вересня Росія вперше за останні шість місяців назвала свої втрати у війні проти України. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що втрати російської армії у війні в Україні становлять 5937 загиблих.

Наслідки обстрілу Запоріжжя російськими військовими, ілюстраційне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ОВА: Запорізька область вночі потрапила під обстріл, уламки збитої ракети впали в райцентрі

За даними Пентагону, станом на 9 листопада у повномасштабній війні в Україні було вбито і поранено понад 100 тисяч російських військовослужбовців.

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес 5 вересня заявив, що втрати російської армії під час повномасштабного вторгнення в Україну сягнули 25 тисяч осіб убитими.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !