На Чернігівщині 4 людей загинули через підрив автомобіля на вибуховому пристрої – поліція

На Чернігівщині виявили тіла чотирьох людей, які загинули внаслідок підриву їхнього автомобіля на невідомому вибуховому пристрої, повідомила 2 жовтня місцева поліція, яка веде розслідування.

«Ввечері 1 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що четверо мешканців села Киїнка Чернігівського району поїхали автомобілем у невідомому напрямку і перестали виходити на зв’язок. Сьогодні вранці в лісовому масиві Чернігівського району було виявлено знищену вибухом автівку. Всі четверо людей в авто загинули», – йдеться в повідомленні.

Україна також просить Канаду надати спеціалізовані автомобілі для розмінування деокупованих територій ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Канаді запропоновано очолити глобальні зусилля із розмінування України – Зеленський

На місці події працюють вибухотехніки обласної поліції, слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції і працівники ДСНС.

«Попередньо відомо, що загиблі проігнорували тимчасову заборону на відвідування лісів і поїхали по гриби. Автомобіль наїхав на невідомий вибуховий пристрій і підірвався», – додали правоохоронці.

У поліції нагадали про заборону на відвідування лісів у Чернігівській області через небезпеку натрапити на боєприпаси і вибухові пристрої.

У разі виявлення підозрілих предметів, зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв до них у жодному разі не можна наближатися, натомість треба викликати поліцейських чи рятувальників, наголосили в поліції.

На початку вересня Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомляла, що від початку вторгнення РФ майже половину території України забруднено мінами. Найчастіше піротехніки працювали на Харківщині, Київщині, Чернігівщині, Миколаївщині та Сумщині.

Дрейфуюча міна на узбережжі Одещини, літо 2022 року. Фото Оперативного командування «Південь» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Коли Україна розміновуватиме море і що для цього потрібно

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !