Місце масового поховання на Харківщині: поліція ексгумувала тіла семи українських військових

На деокупованій Харківщині у нещодавно виявленому місці масового поховання ексгумували тіла семи українських військових. Про це в ефірі програми Радіо Свобода – Свобода Live – заявив начальник Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Це наші військові, які перебували на бойових позиціях та не покинули місце несення служби. В результаті зіткнення вони загинули… Місцеві жителі, знаючи, що там загинули бійці, на Великдень встановили хрест. Сьогодні уже третій день роботи на цьому місці. Позавчора ми вилучили 3 тіла загиблих наших військових, сьогодні наразі вилучили тіла ще 4 наших військовослужбовців. В подальшому буде призначена судово-медична експертиза», – розповів він.

На деокупованій Харківщині виявили ще одне місце масового поховання українських військових. 26 жовтня там почали ексгумацію. За даними поліції, загалом там є тіла близько 17 військовослужбовців.

На початку вересня українські війська звільнили від російської окупації більшу частину Харківської області, в тому числі міста Балаклію та Ізюм.

Масові поховання цивільних людей і солдатів ЗСУ, виявлені в деокупованому Ізюмі на Харківщині, 15 вересня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

МВС: зафіксовано вже близько 40 тисяч воєнних злочинів російських військ в Україні

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !