Міністр оборони Канади оголосила про постачання Україні 200 БТР Senator

Міністр оборони Канади Аніта Ананд 18 січня відвідала Київ для зустрічі з українськими офіційними особами та оголосила про постачання Україні 200 бронетранспортерів Senator у рамках нового пакету військової допомоги, повідомляє агенція Reuters.

У заяві міністерства оборони Канади сказано, що Україна надіслала запит про транспортні засоби і що Ананд зустрічалася з цього приводу з офіційними особами, включно з міністром оборони Олексієм Резніковим.

«Ця допомога оцінюється на суму понад 90 мільйонів доларів і виділяється в рамках додаткових 500 мільйонів доларів військової допомоги Україні, оголошених прем’єр-міністром Трюдо в листопаді 2022 року», – йдеться в повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Зеленський подякував Трюдо за NASAMS

Минулого тижня президент України Володимир Зеленський подякував премʼєр-міністрові Канади Джастіну Трюдо за рішення купити у США для України системи NASAMS.

10 січня міністр національної оборони Канади Аніта Ананд заявила про купівлю Оттавою в Сполучених штатів Америки системи NASAMS, щоб передати її Україні. За її словами, NASAMS має дуже високий показник ефективності, тому це важливий внесок в оборону України.

Джозеф Байден та Джастіном Трюдо, серед іншого, обговорили війну РФ проти України. Фото архівне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Байден і Трюдо на зустрічі обговорювали війну РФ проти України

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !