Міненергетики: зважаючи на масштаби атак РФ, потрібен час для відновлення електропостачання, працюємо

Російський ракетний обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій, повідомляє прессслужба Міністерства енергетики у фейсбуці.

«Також уражені об‘єкти електропередачі. Внаслідок цього було знеструмлено переважну більшість споживачів електроенергії по всій країні. Відбуваються аварійні відключення. Відсутність електроенергії може вплинути на наявність тепло- та водопостачання», – йдеться у повідомленні.

У міністерстві зауважили, що енергетики вже працюють і роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання, але, зважаючи на масштаби уражень, потрібен час.

Читайте також: Через російські ракетні атаки в Україні загинули 6 людей, ще 36 поранені – поліція

Росія завдала чергового масованого ракетного удару 23 листопада по Києву та інших українських населених пунктах. За даними влади, через атаку на Київ загинули троє людей, серед них – 17-річна дівчина. Постраждали ще 11 людей.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !