Крим: в Армянську заявили про спрацювання системи ППО

В Армянську на півночі окупованого Криму вночі спрацювала система протиповітряної оборони, повідомив підконтрольний Росії голова міста Василь Теліженко.

«Шановні жителі міста Армянська! Прошу дотримуватися спокою, працює система ППО», – написав Теліженко у своєму телеграм-каналі.

Міністерство оборони Росії наразі ситуацію не коментувало. Українські офіційні особи також поки що не коментують подію.

Деталей Сергій Аксьонов не навів ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Аксьонов підтвердив, що в Криму будують фортифікаційні споруди

Починаючи із серпня, у Криму та Севастополі майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по «українських безпілотниках» і «роботою ППО». На тлі повідомлень про вибухи у Севастополі почали перевіряти укриття.

22 листопада підконтрольна Росії влада Криму заявила про поширення в соцмережах «фейків» про евакуацію з Армянська місцевих жителів.

7 вересня головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний визнав ракетні удари українських військових по російських військових об’єктах у Криму в серпні 2022 року. Міноборони України закликало кримчан повідомляти у чат-бот «єВорог» інформацію про дислокацію військ Росії на півострові.

ЗСУ можуть повернути Крим під контроль України вже до кінця цього року. На фото: чоловік знімає російський банер у щойно звільненому Херсоні, 14 листопада 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Деокупація Криму: коли та як Україна може звільнити окупований півострів

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !