Крим: у Севастополі повідомили про серію гучних вибухів, морський пасажирський транспорт не працює

У окупованому Росією Севастополі близько 04:46 за місцевим часом у центральній частині міста було чути сильний вибух, від якого затремтіли шибки у вікнах, повідомляє кореспондент проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії».
За його словами, перед вибухом не було чути ні шуму ракети, що летить, ні стрілянини з автоматичної зброї.
Проросійський блогер Олександр Таліпов повідомив, що гучні вибухи пролунали в місті о 4:36, потім о 4:46, потім близько 5:00 і о 5:40. За його даними, спрацювали бонові загородження при вході до Севастопольської бухти, внаслідок чого нібито було зупинено та знищено морський дрон.
Пізніше російська «Дирекція розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури» Севастополя повідомила, що морський пасажирський транспорт призупинив свою роботу.
Офіційних коментарів російської окупаційної влади Севастополя чи військових РФ на даний момент немає.
Починаючи з серпня 2022 року у Криму та Севастополі майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по «українським безпілотникам» та «роботою ППО». Сергій Аксьонов називав безпілотники «основною загрозою» для Криму. У жовтні 2022 року на Кримському (Керченському) мості стався вибух. На острові діє підвищений (жовтий) рівень терористичної небезпеки.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !