Кличко: за 9 місяців війни у Києві загинули понад 150 людей

Від початку повномасштабної війни у Києві загинули понад 150 людей, із них четверо дітей, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Як повідомляє КМДА, під час онлайн-виступу на Київському інвестиційному форумі, що відбувається сьогодні в Брюсселі, Кличко заявив, що «на сьогодні українці захищають свій європейський вибір у кривавій війні з російським агресором, що прийшов на українську землю, а також захищають європейські цінності, мир і стабільність у всьому європейському континенті».
За його даними, у Києві внаслідок російських ударів пошкоджено або зруйновано 678 об'єктів, з них – понад 350 житлових будинків.

ООН станом на 20 листопада зафіксувала загибель майже 6 600 цивільних через війну Росії в Україні.

Внаслідок масованого ракетного удару 23 листопада в багатьох регіонах відбулися аварійні відключення електроенергії, одна з найскладніших ситуацій склалася у Києві ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Відключення світла в Києві можуть тривати до весни, варто «врахувати різні сценарії» – Кличко

Під час останньої масованої атаки по Україні – 23 листопада – російські ракети влучили в об’єкти критичної інфраструктури в кількох областях, зокрема було влучання в Києві. Загинули три людини, ще семеро поранені. Загалом по Україні було випущено близько 70 російських крилатих ракет, більшість з них знищили сили ППО.

У багатьох регіонах відбулися аварійні відключення електроенергії, також виникли перебої з тепло- і водопостачанням.

Столиця без світла: як Київ пережив блекаут (фоторепортаж)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Столиця без світла: як Київ пережив блекаут (фоторепортаж)

23 листопада Росія здійснила акт терору проти цивільного населення України, завдавши масованого ракетного удару по критично важливій інфраструктурі країни. Зокрема і багатомільйонного Києва.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !