Кличко: вода у киян має з’явитися за кілька годин

Міський голова Києва Віталій Кличко заявляє, що вода у киян має з’явитися за кілька годин.
«Основні роботи з відновлення водопостачання завершуємо. Система має заповнитись за кілька годин. Після чого вода з’явиться в усіх оселях киян. Для запобігання неконтрольованого витоку води, переконайтеся, що водопровідні крани в ваших квартирах закриті», – написав він у телеграмі.

За його словами, роботи з відновлення теплопостачання тривають.

Раніше енергохолдинг ДТЕК Київські електромережі повідомив, що енергетики відновили роботу енергоб’єктів, які були пошкоджені внаслідок сьогоднішніх російських атак, це дозволить повернути холодне водопостачання жителям Києва.

Як діяти у ситуаціях, коли не працює ні інтернет, ні мобільна мережа? Як комунікувати з рідними? Як дізнаватися новини? І як підтримувати свій психо-емоційний стан ? ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Тотальний блекаут: що робити, коли немає світла, інтернету і мобільного зв’язку

Вранці 16 грудня Росія завдала чергового масованого удару, атакувавши Україну 76 ракетами, 60 з них збили.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи в трьох районах Києва. Як повідомила київська влада, в повітряному просторі Києва було зафіксовано близько 40 ракет, з них сили ППО знищили 37.

Читайте також: Ранковий обстріл Київщини: 4 постраждалих, подачу електрики поступово відновлюють

За даними Міненерго, внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури були пошкоджені енергооб’єкти на сході та півдні країни. Ще більше ускладнилася ситуація в Києві – до існуючих проблем з електропостачанням, додалися перебої з водою і в русі транспорту.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !