Кім: дві людини загинули, шестеро постраждали через нічні обстріли Миколаєва з С-300

Дві людини загинули, шестеро – постраждали внаслідок російських обстрілів Миколаєва у ніч на 14 вересня, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, обстріли, за попередніми даними, ракетами зенітно-ракетного комплексу С-300 сталися орієнтовно о 01:10.

«Пошкоджено навчальний заклад, об’єкти інфраструктури і житлові будинки, зокрема, було влучання біля дев’яти- та п’ятиповерхівки. Також внаслідок влучання на територію підприємств виникла пожежа на виробничій будівлі й займання автівки. За попередніми даними, двоє людей загинули, троє отримали поранення і трьом громадянам надана допомога амбулаторно. Детальна інформація уточнюється», – написав він у телеграмі вранці 14 вересня.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 15:00 14 вересня

Крім того, за даними голови ОВА, загарбники обстріляли Миколаївський і Баштанський райони. Інформація про наслідки бойових дій у Миколаївському районі не надходила. А в Баштанському районі, за словами Кіма, постраждалих немає, зруйнований житловий будинок, пошкоджені станція і сільськогосподарські будівлі.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомляв, що в ніч на 14 вересня російські війська масовано обстріляли Миколаїв.

Миколаївщина фактично щодня зазнає обстрілів з боку військ РФ. Це відбувається на тлі успішого контрнаступу ЗСУ на північному сході та на півдні країни. Москва з початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Україна під прицілом російських ракет ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Якими ракетами Росія обстрілює Україну?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !