«Катастрофа, більше як місто не існує»: Буданов розповів про ситуацію в Бахмуті

Армія РФ майже повністю знищила місто Бахмут на Донеччині та зробила його непридатним для життя, розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в ефірі телемарафону.

За його словами, військова ситуація у Бахмуті не катастрофічна.

«Там катастрофа саме місто… Але на моє розуміння, це місто в принципі більше як місто не існує. Певні райони відбудові точно не підлягають. Я не будівельник, проте це місто легше вже робити з «нуля», ніж відбудовувати», – сказав він.

Чи приєднається відкрито Лукашенко до війни Росії проти України? ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Як можливий новий наступ Росії з Білорусі може вдарити по ЗСУ?

20 грудня президент України Володимир Зеленський відвідав Бахмут, де зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто, і вручив їм державні нагороди.

21 грудня британська розвідка заявила, що за останній тиждень російські сили дещо просунулися на східній околиці міста Бахмут, але є сумнів щодо успішності ведення боїв у межах населених пунктів.

Бахмутський напрямок вважається одним з найбільш гарячих точок фронту.

2022 у фотографіях: яким він був для України. Війна очима кореспондентів Радіо Свобода
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

2022 у фотографіях: яким він був для України. Війна очима кореспондентів Радіо Свобода

24 лютого 2022 року Росія почала широкомасштабну війну. Буча та Ірпінь, Маріуполь й Одеса, Харків й Ізюм, Київ і Бахмут. Бої, окупація, звільнення, масові поховання, прощання із загиблими. Фотосвідчення від кореспондентів Радіо Свобода: війна очима тих, хто був у самому її епіцентрі

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !