Із Севастополя повідомляють про чергові звуки вибухів

В окупованому Росією Севастополі близько 6:30 ранку 9 вересня було чути звуки вибухів, повідомив кореспондент проєкту Радіо свобода «Крим.Реалії». За його словами, від цих звуків у центральній частині міста «затремтіли шибки». Чи був звук вибухом – невідомо.

Окупаційна влада Севастополя і Криму не повідомляла про можливі вибухи в місті. Також інформації про це немає на місцевих ресурсах.

В останні тижні у Криму та Севастополі часто чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це збитям «українських безпілотників» та «роботою ППО».

Колаж ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Кримчан просять надавати координати військ Росії. Що важливо знати?

Низка вибухів сталися одразу на кількох військових об’єктах, один з наймасштабніших – на аеродромі Саки. Як писало агентство Reuters із посиланням на джерело в офіційних колах ЄС, внаслідок таких вибухів було знищено або виведено з ладу понад половину всієї авіації Чорноморського флоту Росії.

7 вересня у Генштабі ЗСУ вперше офіційно визнали «серію успішних ракетних ударів по кримським авіабазам противника, перш за все – по аеродрому Саки».

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !