Із Криму вилетів урядовий спецборт РФ – фото

Із окупованого Криму вилетів російський урядовий борт Ту-204-300, свідчать дані порталу Flightradar 24.

Напрямок, куди летить лайнер із бортовим номером RA-64057, не вказується.

Хто саме у ньому перебуває – невідомо. Аеропорт Сімферополя для цивільних лайнерів закритий.

Востаннє російський урядовий літак вилітав із Криму 29 квітня – після пожежі на нафтобазі у Севастополі. Тоді борт приземлився у Москві.

Будуть ухвалені індивідуальні рішення, каже Таміла Ташева ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Представниця президента в АРК розповіла, як видворятимуть громадян Росії після деокупації Криму

Спеціальний льотний загін «Росія» – підприємство, що забезпечує перевезення повітряним транспортом посадових осіб РФ, та інших важливих осіб спецслужб Росії чи збройних сил РФ, підпорядковане Управлінню справами російського президента. Базується на московському аеропорту «Внуково» у спеціальному урядовому терміналі «Внуково-2».

Починаючи з серпня 2022 року, в Криму майже щодня чути звуки вибухів. Підконтрольна Росії влада пояснює це стріляниною по «українських безпілотниках» і «роботою ППО». У жовтні 2022 року на Кримському (Керченському) мості стався вибух. На півострові діє підвищений (жовтий) рівень терористичної небезпеки. Аеропорт Сімферополя закритий.

За даними головного редактора видання BlackSeaNews Андрія Клименка, в окупованому Криму з початку 2023 року зафіксовано понад 30 вибухів у різних районах.

Порт в Феодосії, окупований Крим, ілюстративне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Окупаційна влада Криму каже, що над Феодосією «спрацювала система ППО»

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !