Голова ОВА повідомив про російський удар по критичній інфраструктурі на Сумщині

На Сумщині російські війська завдали удару по критичній інфраструктурі, є постраждалі, повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

«Роменський район. Ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури після 5 ранку. Є постраждалі», – написав він у телеграмі.

Також вночі російські війська завдали улару по об’єкту енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині – там виникла сильна пожежа.

Україні вдалося втримати стійкість після масованих ракетних ударів – голова уряду ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Шмигаль розповів, чи вдалося втримати енергетичну стійкість після атак Росії

Росія почала масштабне військове вторгнення в Україну від 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури. Останнім часом вони атакують об’єкти енергетичної інфраструктури. Під час масованої російської атаки минулого тижня були пошкоджені 15 об'єктів.

Читайте також: Путін заявив, що потреби в нових масованих ударах по Україні «поки немає»

Москва заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію», яка має на меті «демілітаризацію і денацифікацію». Росія, попри докази і свідчення, також заперечує свої атаки по цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !