Генштаб ЗСУ підтвердив удар в Токмаку і повідомив про 17 нових уражень противника

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по місцю зосередження російських військ в Токмаку Запорізької області 3 січня, а також повідомив про 17 авіаударів по зосередженню противника сьогодні.

«Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Втрати противника склали близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими», – йдеться у вечірньому зведенні.

За даними штабу, сьогодні українська авіація протягом доби завдала 17 ударів по районах зосередження російських окупантів, а також 4 удари по їхніх позиціях зенітно-ракетних комплексів.

«Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу здійснили вогневе ураження пункту управління, 2 районів зосередження живої сили і військової техніки та складу боєприпасів ворога», – додають українські військові.

Напередодні у соцмережах повідомлялося, що в окупованому Токмаку пролунали вибухи в ніч на 3 січня, внаслідок яких російські окупанти зазнали втрат. Проте офіційно російська сторона про цей удар та свої втрати не повідомляла.

Читайте також: У ЗСУ повідомили про знищення двох російських складів боєприпасів на напрямку Кремінна-Сватове

У ЗСУ стверджують, що регулярно завдають ударів по місцях скупчення російських військових та їхньої техніки, складах боєприпасів та паливо-мастильних складах.

Розбір завалів на місці удару ЗСУ по будівлі, де розміщувалися російські військові. Макіївка, Донецька область, 3 січня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Росія озвучила причину загибелі військових у Макіївці. У ЗСУ відреагували

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !