Генштаб: протягом доби ЗСУ відбили понад 50 атак російської армії

Впродовж доби 2 квітня російські військові продовжували наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

За інформацією ЗСУ, армія РФ завдала п’ять ракетних та 22 авіаційних ударів, а також здійснила 42 обстріли з РСЗВ по позиціях українських військових та цивільній інфраструктурі.

«Сьогодні російські загарбники провели масований обстріл із реактивних систем залпового вогню по центральній частині міста Костянтинівка Донецької області», – сказано в повідомленні.

Аполлінарій Васнецов, «Москва за Івана Грозного. Червона площа», 1902 рік ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Москва згоріла вся». Кримський похід 1571 року завершився спаленням столиці Московії

Також відомо, що за останню добу Сили оборони завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки військ РФ, а «підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один район зосередження живої сили, один пункт управління та два інші важливі об’єкти ворога».

Російський наступ у районі Бахмута розпочався у липні 2022 року. Зараз втрати в живій силі продовжують стримувати російські наступальні операції в цьому районі, вважають аналітики.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !