Генштаб: на Донеччині при штурмі війська РФ вдалися до обману – одягли польову форму ЗСУ

На Донеччині при штурмі війська РФ вдалися до обману – одягли польову форму ЗСУ, повідомляє у вечірньому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.

«Порушуючи звичаї війни та з метою введення в оману, при штурмі в районі населеного пункту Піски російські окупанти використовували польову форму Збройних Сил України з білими пов’язками на руках та ногах», – повідомляють у штабі.

Російські війська за підтримки танків, вогню ствольної та реактивної артилерії відновили штурмові дії в напрямку Авдіївки та Пісків. Але, як повідомляють у Генштабі, успіху вони не мали, відійшли.

Але спроби противника провести штурмові дії в напрямках населених пунктів Яковлівка, Бахмут та Семигір’я закінчились невдачею ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війська РФ «частково покращили» своє розташування в напрямках Соледара та Вершини – Генштаб ЗСУ

У травні оперативне командування «Південь» повідомляло, що у місті Токмак окупанти розпочали пошив одностроїв ЗСУ та переодягання в них. Тоді командування попереджало про можливі провокації за участі таких «ряджених підрозділів».

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !