ДСНС: у Криворізькому районі через обстріл військ РФ знищена нафтобаза і запаси палива

У Криворізькому районі на Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів 5 вересня знищена нафтобаза і всі запаси палива там, повідомило управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

«Російська окупаційна армія знову випробовувала обстрілами Криворізький та Нікопольський райони. Загинула одна людина, ще троє – у лікарні. Вже надвечір ворог вдарив ракетами по Карпівській громаді Криворізького району. Знищена нафтобаза і всі запаси палива там. Сталася сильна пожежа. Працюють вогнеборці. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань з’ясовується», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, вдень 5 вересня російські військові вдарили по Апостоловому і Зеленодольську в Криворізькому районі з «Урагану».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

«В Апостоловому загинула 85-річна жінка. Ще двоє жінок і чоловік госпіталізовані у важкому стані. Через пошкодження газопроводу загорілася господарча споруда, рятувальники вогонь приборкали. Пошкодженi 13 приватних будинків, побитi 27 сонячних панелей і чотири автомобілі. Рятувальники виявили безпечні уламки снаряду й один, який потребував знищення. Його сапери вже знешкодили», – повідомили рятувальники.

У Зеленодольську, за повідомленням, люди не постраждали. Тут пошкоджені виробничі будівлі підприємства, на місці виявили численні воронки та бойовий елемент боєприпасу, який вже знищили піротехніки.

Українські військові на Донеччині, 28 серпня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Російські війська просуваються до Бахмута зі швидкістю 1 км на тиждень – британська розвідка

«У Червоногригорівці Нікопольського району через обстріл сталася пожежа на 3,5 га. Горіла лісосмуга та сухі залишки пшениці після жнив. Була загроза для високовольтної лінії електропередач. Вогонь загасили. Працювали 6 рятувальників та 1 одиниця техніки. Минулося без жертв», – йдеться в повідомленні.

Російські військові регулярно обстрілюють Дніпропетровщину, зокрема, Синельниківський, Нікопольський і Криворізький райони.

29 серпня керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що російські війська обстрілюють Нікополь, Марганець та імітують «відповідь» по Енергодару, хоча самі ведуть вогонь».

Росія, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

Моя розбомблена школа: портрети дітей України, яких торкнулася війна (фотосвідчення)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Моя розбомблена школа: портрети дітей України, яких торкнулася війна (фотосвідчення)

Група дітей в Чернігові повернулася до своєї зруйнованої школи, щоб подумати, як війна вплинула на їхні життя. Учні розповідають про однокласника, який загинув під час обстрілу школи військовими РФ

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !