«Цинічна відповідь на наші успіхи на фронті». Зеленський про удар РФ по Миколаєву

Президент України Володимир Зеленський назвав нічний обстріл Росією житлового будинку в Миколаєві «цинічною відповіддю» на успіхи українських військових на фронті.

«Миколаїв. Цинічна відповідь держави-терориста на наші успіхи на фронті. Удар по п’ятиповерховому житловому будинку. Зруйновано з 5-го по 1-ий поверх. На жаль, є загиблі й поранені. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Росія не полишає своєї мерзенної тактики. А ми не полишаємо нашої боротьби. Окупанти відповідатимуть за кожен злочин проти України та українців», – написав Зеленський у телеграмі 11 листопада.

У ніч на 11 листопада російські війська обстріляли житловий квартал Миколаєва, одна з ракет влучила у 5-поверхівку. За даними місцевої влади, загинули щонайменше дві людини, ще двоє людей поранені.

Російські війська регулярно обстрілюють Миколаїв. Зокрема, використовують для цього іранські дрони та ракети С-300.

За словами Сєнкевича, наразі у місті залишається до 230 тисяч мешканців із 486 тисяч, які проживали у Миколаєві до війни ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Лише 44 дні без обстрілів» – Сєнкевич про 255 днів війни у Миколаєві

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !