Число загиблих у Макіївці російських військових зросло до 89 – Міноборони Росії

Російське військове відомство оновило дані про число загиблих унаслідок удару ЗСУ по місцю розташування російських військових у Макіївці на окупованій Донеччині. За оновленими даними, які оприлюднило російське державне інформаційне агентство «РИА Новости», загинули 89 осіб із числа розміщених у ПТУ №19.

Про удар по Макіївці першими повідомили російські пропагандистські канали. Зокрема, російський провоєнний канал «Царьград» повідомив, що в місцевих чатах кількість загиблих оцінюють «сотнями людей». Проросійський канал «Оперативные сводки» повідомив про 500 загиблих.

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України 1 січня повідомило про кілька сотень загиблих російських військових в Макіївці. За даними управління, російських військових і мобілізованих завезли до будівлі Політехнічного училища №19, у результаті «необережного поводження з нагрівальними приладами», нехтуванням заходів безпеки, курінням у невстановленому місці», загинули 400 людей.

В Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ заявляють про 400 убитих і 300 поранених російських солдатів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Удар ЗСУ по окупантах у Макіївці: який це знак для російських військ на Донбасі?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !