Четверо дітей постраждали через вибух на виставці зброї в Чернігові – ОГП

П’ятеро людей, більшість із них діти, постраждали через вибух боєприпасу на виставці в Чернігові, повідомляє Офіс генерального прокурора.

«3 вересня 2022 року в місті Чернігові під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільному населенню зброю та боєприпаси. Під час демонстрації один з боєприпасів здетонував. В результаті цього було травмовано п’ятеро осіб, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині через обстріли військ РФ загинула дитина, декілька людей поранені – влада

Всіх постраждалих госпіталізували з пораненнями різного ступеню тяжкості. Як повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, дворічний хлопчик перебуває в тяжкому стані.

Слідчі Державного бюро розслідувань розслідують справу за статтею про порушення правил поводження зі зброєю. Триває огляд місця подій, збір свідчень і вилучення зброї та боєприпасів. Питання про затримання причетних ще вирішується.

Моя розбомблена школа: портрети дітей України, яких торкнулася війна (фотосвідчення)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Моя розбомблена школа: портрети дітей України, яких торкнулася війна (фотосвідчення)

Група дітей в Чернігові повернулася до своєї зруйнованої школи, щоб подумати, як війна вплинула на їхні життя. Учні розповідають про однокласника, який загинув під час обстрілу школи військовими РФ

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !