Через російські атаки у Торецьку без електрики залишаються дві шахти – Міненерго

Через російські атаки без електрики залишаються дві шахти у Торецьку на Донеччині, повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України.
«В Донецькій області через потужні обстріли було пошкоджено повітряні лінії електропередачі – знеструмлювалися понад 100 тисяч споживачів, зокрема вугільні шахти. Станом на ранок побутових споживачів заживлено, без електроенергії залишаються дві шахти у місті Торецьк», – йдеться у повідомленні.

За даними Міненерго, також російські війська вночі завдали удару по об’єкту генерації електроенергії на Донеччині – енергетики були змушені частково призупинити його роботу.

Як повідомили раніше у Донецькій ОВА, низка населених пунктів, зокрема Краматорськ, Новоукраїнка, Пречистівка, Авдіївка, Ганнівка, Успенівка, Мар’їнка, Красногорівка, Костянтинівка, зазнали російських обстрілів.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !