Через денний обстріл у Миколаєві поранені понад 20 людей, серед яких 13-річний хлопчик – облрада (оновлено)

Через обідній обстріл Корабельного району Миколаєва пошкоджені житлові будинки, зокрема, багатоповерхівки, поранень зазнали 22 людини, повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у Telegram.

«Серед поранених 13-річний хлопець, який в момент атаки російських терористів був біля входу до церкви. За попередньою інформацією, поранення отримане в наслідок розриву касетних боєприпасів. Підліток, з політравмами та мінно-вибуховими пораненнями голови, стегна та черевної порожнини, у тяжкому стані доставлений до реанімації обласної лікарні», – написала Замазєєва.

5 серпня вдень російські війська вчергове обстріляли житлові квартали Миколаєва. Голова ОВА Віталій Кім казав, що є і загиблі, втім ця інформація була попередньою.

ОНОВЛЕНО Міський голова Олександр Сєнкевич у Telegram повідомив, що станом на 19:30 відомо про 22 поранених, серед яких 13-річний підліток, ще одна людина загинула.

Триває сто шістдесят третя доба війни РФ проти України ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Штурм біля Мар’їнки відбито, біля Бахмута, Авдіївки та Пісків війська РФ відійшли – Генштаб

Миколаїв та область регулярно потерпають через обстріли російських військ. На території обласного центру з 23:00 5 серпня до 5:00 8 серпня, за даними влади, запроваджують комендантську годину, бо «місто буде на відпрацюванні».

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !