Буданов про контрнаступ України та деокупацію Криму: «йде за планом»

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що підготовка до контрнаступу Збройних сил України «йде за планом», але самі плани щодо його реалізації він не озвучуватиме. Про це повідомляє NV.ua.
«Не слухайте весь той шлак, який зараз несеться по інтернету – одні кажуть, що зараз почнеться, інші – ні, вони вже його скасували. Не розуміють ситуацію ні перші, ні другі», – сказав він.

За його словами, Росія перейшла до стратегічної оборонної операції: їхнє завдання – утримати захоплені території.

«31 березня 2023 року провалилася чергова спроба російського наступу, так званого зимово-весняного. Вони мали вийти на адмінкордони Донецької і Луганської області. Знову ж таки, це навіть не п’ята вже спроба, яка провалилася. Наступального потенціалу для проведення стратегічної наступальної операції в Росії станом на зараз нема. І найближчим часом не буде», – розповів він.

Журналіст нагадав главі Буданову його слова про те, що навесні армія України увійде до Криму, на це він відповів, що «маємо ще в запасі час».

Раніше керівник ГУР Міноборони у лютому заявляв, що від середини і до кінця весни на фронті відбудуться вирішальні бої, а в Пентагоні казали, що Україну чекає важка боротьба навесні та влітку.

Олексій Данілов каже, що у РФ «дуже хвилюються відносно подій, які будуть відбуватися надалі» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Інформація щодо термінів і місця контрнаступу ЗСУ є закритою – РНБО

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !