Білорусь перевіряє бойову готовність своїх сил спеціальних операцій – Генштаб ЗСУ

Збройні сили Білорусі проводять перевірку бойової готовності в частинах сил спеціальних операцій, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 4 серпня.

«На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил Білорусі виконують завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській і Гомельській областях. У частинах сил спеціальних операцій збройних сил Білорусі відзначено проведення перевірки бойової готовності», – йдеться в ранковому зведенні Генштабу. Інших подробиць у командуванні не навели.

Минулого тижня в Генштабі ЗСУ повідомили, що в Білорусі знову (тепер до 6 серпня) продовжили терміни проведення заходів щодо перевірки бойової готовності збройних сил «із метою сковування дій Сил оборони».

Білорусь не є безпосереднім учасником повномасштабної війни Росії в Україні, але надає матеріально-технічну підтримку російському вторгненню, яке почалося 24 лютого, коли частина російських військ увійшла в Україну через білоруський кордон.

«Президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує дотримуватися лінії Москви щодо війни проти України» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Лукашенко став «майже повністю залежним» від Росії – британська розвідка

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !