Армія РФ вночі з «Градів» обстріляла Марганець, загинула 31-річна жінка – Дніпропетровська ОВА

Російські війська вночі з реактивних систем залпового вогню «Град» обстріляли Марганець, прилетіло 40 снарядів, повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.
«Загинула 31-річна жінка. Ще одна жінка – поранена. Вона у лікарні. У місті пошкоджено майже 30 багатоповерхових та приватних будинків. Понівечено місцевий ліцей, адміністративну будівлю, автівки та лінії електропередач», – написав він у телеграмі.
Крім того, за даними голови ОВА, вночі російські війська дронами-камікадзе по об’єкту енергетичної інфраструктури у Кам’янському районі, є серйозні руйнування.

Російській війська з різних видів озброєння регулярно обстрілюють Дніпропетровщину, зокрема Нікопольський, Криворізький та Синельниківський райони.

Москва, попри численні докази, заперечує свої атаки на цивільних в Україні.

Від початку жовтня Управління Верховного комісара ООН з прав людини змогло верифікувати загибель в Україні через російську агресію 230 цивільних людей і поранення 678 ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

В ООН підтвердили загибель 6374 цивільних в Україні через масштабну війну Росії

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !