Армія РФ продовжує вести наступальні дії на трьох напрямках – Генштаб ЗСУ

Українські військові впродовж доби 27 січня відбили 12 атак армії РФ в Донецькій та Луганській областях, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«Противник продовжує вести наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп'янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському напрямках – обороняється», – зазначили у Генштабі.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Красна Гора, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Дружба, Водяне, Мар'їнка, Побєда, Вугледар і Пречистівка Донецької області, уточнили військові.

За словами Олексія Данілова, в української сторони є розуміння, «на яких ділянках вони хочуть щось зробити» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Секретар РНБО: до 24 лютого Росія готується до нової хвилі наступу

«Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника та удар по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Окрім того, наші воїни знищили літак Су-25, вертоліт Мі-8 та два БПЛА типу «Суперкам», – повідомили в Генштабі ЗСУ.

Також, за наявною інформацією, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили два пункти управління, дві позиції ППО противника та п’ять районів зосередження його живої сили російських військових.

Скульптури дорогою на Бахмут. Донеччина, Україна. 4 серпня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Історія Бахмуту: від фортеці, солі та шампанського – до фортеці у війні РФ проти України

Розпочалася триста тридцять дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення.

У Міноборони повідомили про зростання інтенсивності боїв на Бахмутському та Вугледарському напрямках. Повідомлялося про важкі бої і що армія РФ застосувала значну кількість особового складу, озброєння та військової техніки, намагаючись прорвати оборону ЗСУ.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !