Аксьонов заявив про підготовку двох батальйонів «добровольців» із Криму для війни в Україні

Підконтрольний Росії голова окупованого Криму Сергій Аксьонов (за документами Аксенов) заявив, що на півострові формують «два батальйони добровольців» для участі у війні Росії проти України.

Про це Аксьонов заявив у відповідь на заклик голови Чечні Рамзана Кадирова «навчити й укомплектувати хоча б одну тисячу добровольців» у кожному регіоні Росії для відправки в Україну.

«Крим уже виставив понад 1200 добровольців і формує ще два батальйони. Ми повністю забезпечуємо їх екіпіруванням, засобами захисту, зв’язку та розвідки», – написав Аксьонов у своєму телеграм-каналі.

За словами Олексія Данілова, Збройні Сили ламають стереотипи у військовій справі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Контрнаступ ЗСУ. Данілов назвав співвідношення втрат

Підконтрольна Росії влада Криму і Севастополя не називає точну кількість загиблих і поранених військових із півострова. Міноборони Росії останнім часом не повідомляє про свої втрати в Україні.

У Севастополі за пів року виділили по одному мільйону рублів сім’ям 41 російського військового, які загинули у війні РФ проти України.

Наприкінці липня представниця президента України в АРК Таміла Ташева повідомила, що в Криму вже поховали щонайменше 125 російських військових, які загинули у війні Росії проти України.

Знищена під час контрнаступу ЗСУ російська військова техніка поблизу міста Ізюму Харківської області, 13 вересня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

З «великими втратами» і без їжі – розвідка про стан підрозділів РФ після контрнаступу ЗСУ

За даними української розвідки, дислокована в Севастополі 810-та окрема гвардійська бригада морської піхоти Чорноморського флоту Росії з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну втратила щонайменше 300 російських військових.

Наразі підконтрольна Росії влада Севастополя офіційно повідомила про загибель на материковій Україні лише 40 російських військових, які жили в Севастополі.

Раніше Аксьонов визнав втрати серед російських військових із Криму під час вторгнення Росії в Україну, але не назвав їх кількість. Крим.Реалії повідомляли, що похорони російських військових відбувалися в Алушті, Судаку, Саках, Керчі та Ялті.

Українські військові оглядають підбитий під час контрнаступу ЗСУ російський танк на околиці міста Ізюму Харківської області, 11 вересня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війська РФ, відступаючи в паніці, кидають високовартісне обладнання – британська розвідка

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !