Кім: у нещодавно звільненій Снігурівці відновили мобільний зв’язок

У нещодавно звільненому від російських окупантів місті Снігурівка на Миколаївщині у неділю, 13 листопада, відновили мобільний зв’язок, повідомив у телеграмі очільник ОВА Віталій Кім.

«У Снігурівці з’явився мобільний зв’язок!», – поділився радісною звісткою Кім.

10 листопада Сили оборони України звільнили місто Снігурівка Миколаївської області. Інформацію про це оприлюднили військові розвідувального батальйону у своєму зверненні. Також, повідомлення про звільнення населеного пункту опублікували на офіційній фейсбучній сторінці Снігурівської об'єднаної територіальної громади.

Сигнал українських каналів працює в мережі цифрового телебачення Т2, кажуть в ОПУ ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Сигнал українських каналів на Херсонщині працює в мережі цифрового телебачення Т2 – ОПУ

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім11 листопада заявив, що вся Миколаївська область, крім Кінбурнської коси, звільнена.

Тим часом російські війська продовжують обстрілювати Миколаївську область. У ніч проти 11 листопада були обстріляні території громад у Миколаївському та Баштанському районах області. Зафіксоване влучання в промисловий об’єкт, повідомили в обласній військовій адміністрації.

Продовжуються обстріли і самого Миколаєва. В ніч проти 11 листопада російські війська влучили в п'ятиповерховий житловий будинок. Внаслідок влучання сталося руйнування з п'ятого по перший поверх, повідомила пресслужба ДСНС.

Коли «солдати плачуть»: як жителі Снігурівки зустрічали ЗСУ (фотосвідчення)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Коли «солдати плачуть»: як жителі Снігурівки зустрічали ЗСУ (фотосвідчення)

Люди, які пережили російську окупацію, зі сльозами на очах зустрічають українських військовослужбовців, які звільняють їхні села і міста. Про це фотосвідчення із звільненої 10 листопада Снігурівки на Миколаївщині, що за 50 кілометрів від Херсону.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !