Фахівець із хвороби Паркінсона зустрічався з лікарем Байдена у Білому домі, – ЗМІ

На початку 2024 року провідний спеціаліст із хвороби Паркінсона зустрічався у Білому домі з лікарем президента США Джо Байдена.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Згідно з журналами відвідувань, цього року доктор Кевін Кеннард відвідав Білий дім уже тричі: 17 січня на зустрічі з доктором Байдена Кевіном О'Коннором, а також з іншим співробітником 26 січня та 28 березня.

Загалом, за останній рік, починаючи з липня 2023 року, Кеннард був у Білому домі щонайменше 8 разів. Але тільки на зустрічі 17 січня лікаря Байдена вказали як людину, яку відвідали. Обставини зустрічі Кеннарда та О'Коннора невідомі.

У понеділок вечері лікар Байдена зробив незвичайний крок, опублікувавши лист, в якому викладалися деякі подробиці візитів Кеннарда до Білого дому після кількох днів спекуляцій про здоров'я президента. У листі він написав, що "Байден не відвідував невролога, крім щорічного медичного огляду".

О'Коннор описав Кеннарда як "неврологічного фахівця, який оглядав президента Байдена під час кожного щорічного медичного огляду" і зазначив, що висновки фахівця включалися щоразу, коли він публікував результати медичного огляду президента.

У свою чергу представники Білого дому заперечують спекуляціям навколо здоров'я Байдена та зазначають, що адміністрацію відвідує широкий спектр фахівців для надання допомоги тисячам військовослужбовців, які працюють на території.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.