Останні Новини

Голова Пентагону про “Рамштайн-21”: найвищий пріоритет – посилення української ППО

Під час сьогоднішнього засідання Контактної групи з оборони України (формат "Рамштайн") найвищим пріоритетом буде посилення українських систем протиповітряної оборони.

Читати далі

Спиваються легко і швидко: 3 імені жінок, які мають найбільшу схильність до алкоголізму

За словами езотериків, ім'я людини впливає не тільки на характер людини, а й на схильність до деяких згубних звичок, зокрема пристрасті до алкоголю. Існує три жіночих імені, які несуть за собою негативну енергетику і можуть стати причиною алкоголізму. Жінкам з цими іменами варто бути особливо обережними зі спиртними напоями.

Читати далі

В статусі нелегала. Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам

В деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедливості.

Читати далі

Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на завтра

Завтра, 27 квітня, вночі у більшості центральних й низці інших областей очікуватимуться дощі й місцями грози.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

Читати далі

Влада повинна активізувати перемовини з ЄС про відтермінування нового мита, – експерт

Введення європейського екологічного мита СВАМ призведе до переформатування торговельних потоків і збільшення фінансового навантаження на вуглецеємний імпорт. Для України наразі це мито означає тільки втрати, тому бізнес просить уряд посприяти поступовому запровадженню СВАМ.

Читати далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити наш веб-сайт максимально цікавим для вас. Натиснувши «Прийняти», ви дозволяєте використовувати файли cookie на нашому веб-сайті.