Як отримати прихильність Дракона у 2024: щасливі кольори новорічного вбрання для всіх знаків Зодіаку

Зелений Дерев’яний Дракон, під заступництвом якого пройде 2024 рік, несе в собі енергію сили, рішучості та водночас великодушності, процвітання та успіху. Щоб задобрити господаря року, кожному знаку Зодіаку варто вибрати для новорічної ночі вбрання свого щасливого кольору, пише Телеграф.

Читати далі

Мобілізація та притягнення до відповідальності українців, які виїхали за кордон: що буде з втікачами

В Україні обговорюють можливі варіанти повернення українців, які виїхали за кордон через повномасштабну війну, а також покарання для тих, хто опинився там незаконно. При цьому депутати пропонують застосувати жорсткі заходи щодо порушників, включаючи арешт рахунків та конфіскацію майна.

Читати далі

Провидиця передбачила несподівану перемогу України і смерть російського диктатора: коли це станеться

Прикарпатська ясновидиця, майстриня родових практик Софія Семʼянишин розповіла, які події, пов'язані з російсько-українською війною, чекають на нас уже найближчим часом. За її словами, перемога наших військовослужбовців буде несподіваною.

Читати далі

Автомобільні експерти розповіли, як через бажання заощадити на паливі можна вбити своє авто

За словами автомобільних експертів, деякі поради для економії палива можуть коштувати водіям доволі дорого. Після таких експериментів доведеться витратити чимало грошей на ремонт автомобіля. Наприклад, такий спосіб, як повільне водіння авто, негативно позначається на стані двигуна, про що не замислюються багато водіїв.

Читати далі

В Україні виставили на продаж 1-гривневу монету з дефектом: ціна вже сягнула 35 000 грн

Деякі старі українські монети є цінними об'єктами для колекціонерів і коштують набагато вище за свій номінал. Причому донині такі монети можуть перебувати будь-де, навіть у вашому гаманці.

Читати далі

У НБУ розповіли, як працюватимуть банки у період з 29 грудня 2023 по 1 січня 2024: графік і обмеження

У зв'язку з завершенням звітного року Національний банк України визначив порядок роботи банківської системи в період останніх днів 2023 року та на початку 2024 року. З огляду на звернення Державної казначейської службі встановлено деякі обмеження в роботі системи електронних платежів НБУ (СЕП). Відповідну інформацію регулятор розмістив на офіційному сайті.

Читати далі

Процедуру бронювання військовозобов’язаних працівників хочуть змінити: що пропонують у Міноборони

В Україні можуть оновити бронювання військовозобов'язаних працівників, головна мета чого – перетворення цієї процедури на більш зрозумілу та прозору. Нова процедура бронювання ще не узгоджена і формується, але деякі деталі вже відомі.

Читати далі

Як правильно розтовкти мак, щоб кутя вийшла смачною: 3 важливі поради

Найголовнішою стравою різдвяного столу є кутя. Якщо кутя вдасться смачною, вважається, весь рік буде щасливий. А оскільки смак цієї страви значною мірою залежить від такого компоненту, як мак, то варто подбати про його правильну підготовку.

Читати далі