Синоптики попереджають про жовтий рівень небезпечності в Україні: якою буде погода в Дніпрі 12 грудня

У вівторок, 12 грудня, утримається похмура та волога погода, місцями з туманами. Пройдуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу, мряки та дощу. На дорогах більшості регіонів, зокрема, Дніпропетровського – ожеледиця.

Читати далі

В Україні ВПО з 1 лютого не отримуватимуть виплат держави: кого це стосується

Через війну багато українців втратили житло або вимушені були залишити власні домівки, переселитися з місць, де ведуться бойові дії або з тимчасово окупованих територій в інші громади. З самого початку їм допомагала держава – надавала виплати на проживання. Але поступово кількість таких отримувачів зменшується.

Читати далі

Ретроградний меркурій в грудні: як не зіпсувати кінець 2023 року та бути в потоці

13 грудня 2023 року по 2 січня 2024-го Меркурій буде ретроградним. Коли ця планета рухається у зворотному напрямку, то в усіх сферах можуть відбуватися негаразди, гальмування процесів і непорозуміння. До того ж він повернеться до напруженого аспекту з Нептуном, який може затуманювати нам мозок, спонукати на помилки. Тому добре подумайте, ніж приймати важливе рішення, прислухайтесь до внутрішнього голосу. Використайте цей час для підбиття підсумків року та складання планів на бурхливий січень.

Читати далі

На Дніпропетровщині пролунали звуки вибухів: що відомо станом на зараз

Сьогодні ворог запустив ракету по Дніпропетровщині. Вибух пролунав в Кривому Розі.

Про це повідомляє сайт 056.

Як написали Повітряні Сили ЗСУ о 14:44, тривога у Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій областях пов’язана з активністю ворожої тактичної авіації. Є загроза застосування авіаційних засобів ураження. А о 14:51 було повідомлено про ракету на Кривий Ріг.

Читати далі

Повістки через “Дію”: реальність чи брехня

Нещодавно в інформаційному просторі України повідомили, що військовозобов'язаними через портал державних послуг «Дія» почали надходити повістки від Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Це є черговою ворожою брехнею пропагандистів кремля.

Читати далі

На “народному меморіалі” на Перемозі в Дніпрі замість згорілих іграшок з’явились нові

10 грудня невідомі спалили у Дніпрі "народний меморіал" навпроти багатоповерхівки на жм Перемога, куди прилетіла ворожа ракета Х-22 14 січня 2023 року. Доки поліція Дніпра з’ясовує що стало причиною загоряння зупинки, мешканці самотужки її відновлюють.

Читати далі

Одним розширення можливостей в кар’єрі, а іншим час для відпочинку: гороскоп на тиждень для усіх знаків зодіаку

На цьому тижні для всіх знаків зодіаку загальний акцент може бути на комунікації та взаємодію з оточуючими. Спробуйте бути відкритими до нових ідей та готовими слухати інших.

Читати далі

Графік відключення електроенергії: де у Дніпрі не буде світла з 11 по 15 грудня

На цьому тижні, у період з 11 по 15 грудня, частина мешканців Дніпра залишиться без електроенергії. Без світла опиняться абоненти, живлення яким постачає ЦЕК. Причина відключення – проведення планових робіт.

Читати далі