Від трусів на голові до перемоги: історія криворізької «Супермами» Ольги

У 8 сезоні популярного телешоу «Супермама» вибухнула нова зірка — Ольга з Кривого Рогу. Стиліст з підбору кольоротипу та організаторка розважально-інтелектуальних ігор для українок, вона вирішила ризикнути та взяти участь у проекті, який об'єднує найкращих мам країни. Її рішення вийти на новий рівень прийшло під час другого декрету, але справжні виклики чекали на неї після початку повномасштабного вторгнення, передає редакція сайту 056.

Разом з двома дітьми і чоловіком Ольга перебралася з Кривого Рогу до Ужгорода.

«Ми їхали три дні, було дуже страшно, але коли дісталися Ужгорода, зрозуміли, що це місце нам підходить», — поділилася своїми емоціями Ольга.

Нова оселя принесла нові можливості, а також зміцнила сімейні цінності.

Ольга виховує своїх дітей, 5-річного Рината та 2-річну Лізу, за принципом «у здоровому тілі — здоровий дух». Малеча загартовується відвідуванням бані, басейну, приймає контрастний душ і дотримується здорового харчування без солодощів. Якщо діти не слухаються, замість звичайних покарань, їм доводиться присідати чи качати прес.

«Це покарання з користю — діти усвідомлюють свої помилки, а також стають фізично здоровішими», — пояснює Ольга.

Окрім фізичного розвитку, Ольга підтримує в дітях свободу самовираження. Її син, Ринат, має змогу експериментувати навіть у садочку, де виховання спрямоване на розвиток індивідуальності. Одного разу він надів на голову труси та заявив: «Я художник, я так бачу».

Ольга не злякалася дивної витівки сина.

«Якщо з нього посміються — це буде його досвід. Я його підтримаю, і він зрозуміє, як правильно діяти в таких ситуаціях», — розповідає «Супермама».

Під час шоу Ольга посіла третє місце за результатами оцінювання дівчат із 34 балами. Однак психолог Дмитро Карпачов вирішив дати їй шанс поборотися за перемогу. Він запропонував додати свої 10 балів, якщо Ольга відтиснеться від підлоги відповідну кількість разів. І вона це зробила! Завдяки рішучості та силі духу, Ольга виграла з результатом 44 бали, обійшовши свою суперницю Діану, яка набрала 43 бали.

Ця криворіжанка не просто «Супермама», вона — приклад жінки, яка здатна адаптуватися до нових умов і водночас виховувати своїх дітей сильними, здоровими та впевненими в собі!

Джерело: 056.ua