“Весілля не на часі” у Дніпрі: 23-річна чемпіонка Ярослава Магучіх відклала шлюб

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх відклала довгоочікуване весілля з нареченим Назаром, з яким заручилася ще в листопаді минулого року. Пара планувала узаконити свої стосунки після Олімпійських ігор, але війна в Україні внесла свої корективи, передає редакція сайту 056.

Магучіх зізнається, що їй мріялося влаштувати велике весілля в рідному Дніпрі, зібравши друзів і родичів. Однак у нинішніх умовах це зробити вкрай важко. За її словами, гучні святкування зараз не на часі, і думки про шлюб викликають сумніви через складнощі організації заходу.

"Хотіла б вийти заміж в Україні, у Дніпрі, але через війну це неможливо. Немає такої можливості, і не хочеться, не на часі", — пояснила Ярослава.

Спортсменка також не розглядає варіант святкування за кордоном, оскільки не всі близькі зможуть до неї приєднатися.

Попри це, чемпіонка усвідомлює, що молодість і час не чекають: "З іншого боку, начебто говорять, що треба жити життя тут і зараз, адже молодий вік, самий розквіт, скажімо так. Але я розумію, що хочу зібрати на весіллі родичів, друзів, а зараз це складно, бо всі розкидані по світу. А робити церемонію за кордоном, то це буде тільки якесь жіноче весілля".

Хоча вона й розуміє, що життя триває і варто цінувати кожен момент, проте на серйозні кроки у стосунках Ярослава вирішила поки що не наважуватися.

Джерело: 056.ua