У Камʼянському пішла з життя відома освітянка

У Камʼянському передчасно пішла з життя Людмила Олександрівна Головченко, яка очолювала гімназію №39 напротязі 20-ти років.

Про це йдеться в дописі мера Камʼянського Андрія Білоусова.

“Із глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 20 серпня, передчасно пішла з життя Головченко Людмила Олександрівна, директор гімназії №39, яка очолювала навчальний заклад з 1988 по 2008 рік.

За роки роботи в освіті Людмила Олександрівна пройшла шлях від учителя до директора. Очоливши у 1988 році звичайну школу, вона як людина з реформаторськими поглядами вже тоді мріяла про демократичний освітній заклад нового типу. На хвилі перебудови, переосмислення історичних подій та бажання виховати інтелектуальну й інтелігентну особистість, вона реалізувала свою творчу ідею – так на базі існуючої школи виникла гуманітарна гімназія. Саме завдяки ініціативі та інтуїції Людмили Олександрівни в нашому місті з’явився один із перших новітніх закладів.

Упродовж життя вона виховала двох прекрасних синів, а поруч із ними ще тисячі своїх випускників. Завжди енергійна, впевнена в собі, вона була й лишається взірцем для своїх учнів та колег. 

Від імені Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Людмили Олександрівни з приводу непоправної втрати. Добрий і світлий спомин про неї назавжди залишиться в наших серцях, серцях усіх, хто її знав. 

Вічна і світла пам’ять!”, – написав Білоусов.