Теплі дні перед наближенням дощів: прогноз погоди у Дніпрі на 29 жовтня

У вівторок, 29 жовтня в більшості областей України очікується зниження температури на кілька градусів. Попри це, погода все ще залишиться досить теплою, з мінливою хмарністю і практично без опадів. Лише в окремих областях на заході та півдні покапають невеликі дощі. У Дніпрі буде суха спокійна погода.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

На крайньому заході України вдень невеликий дощ. В західних, східних областях та Приазов'ї вночі та вранці туман.

Вітер північно-західний (в західних областях південно-західний), 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, у південній частині 6-11°; вдень 9-14°, на Закарпатті, Одещині та в Криму до 18°.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 29 жовтня

Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10°, вдень 11-16°, по м. Дніпро вночі 7-9°, вдень 12-14°.

Прогноз погоди на тиждень по Дніпропетровщині

В останні дні жовтня буде зберігатися антициклональна погода, маловітряна та без істотних опадів. 29-30 жовтня в нічні та вранішні години місцями по області очікується туман (див. карту), водії та пішоходи, будьте уважні.

У другої половині тижня при проходженні холодних фронтів з південного заходу очікуються невеликі дощі, а до вихідних посилення вітру з поривами 15-20 м/с, слідкуйте за попередженнями. Прогнозується відносно тепла температура повітря вдень 10-15°, вночі 2-7° тепла. Середньодобові температури будуть вище норми на 3-4°. А вже з неділі очікується похолодання вдень 5-10°, вночі не вище 3°.

Джерело: 056.ua