«Ща ми наговоримо в ефірі, бл*дь!»: Філатов вибухнув на сесії міськради Дніпра

На сесії міськради Дніпра головуючий Борис Філатов знову став центром уваги, коли, обговорюючи важливі питання, вилаявся в мікрофон. Цей інцидент стався під час дискусії про перенаправлення 87 мільйонів гривень з утримання доріг на підтримку Збройних Сил України, передає редакція сайту 056.

Під час того, як директор Департаменту благоустрою та інфраструктури Олексій Самілик, виступав проти перенаправлення 87 мільйонів гривень з утримання доріг на допомогу ЗСУ, його перервав Борис Філатов. Це сталося через те, що чиновник почав розповідати, якими вулицями міста пересувається військова техніка. Проте Філатов зробив цю заяву у своєму звичному стилі: «Так, все, досить! Давайте голосувати! Все зрозуміло. Я перепрошую! А то ща ми наговоримо в ефірі, бл*дь!».

Цікаво, що пропозиція про допомогу ЗСУ не отримала підтримки промерської більшості, а на тлі подій 23 жовтня, коли під міськрадою виник конфлікт між депутаткою Євгенією Дитятковською та активісткою Ганною Матвієнко, ситуація стала ще більш напруженою.

На тій же сесії Філатов також вручив грошові сертифікати командирам бойових бригад на майже 63 мільйони гривень, підкресливши, як важливо дніпрянам підтримувати своїх захисників.

«Дніпро завжди відповідає, швидко і чітко вирішуючи наші проблеми. Ніколи не зупиняйтесь, завжди допомагайте. Бо без вашої підтримки тяжко», — зазначив Сергій, командир батальйону безпілотних систем 58-ї бригади.

Цей інцидент став символом не лише емоційної напруги, а й відображенням актуальних проблем, з якими стикаються місцеві органи влади в умовах війни. Чи зміниться ставлення дніпрян до своїх обранців після цього скандалу? Чи зможуть вони знайти спільну мову в питаннях, які стосуються майбутнього їх міста та країни? Питання залишаються відкритими.

Джерело: 056.ua