Самогубство чи нещасний випадок: екскандидата в мери Дмитра Шевчика знайшли мертвим на Дніпропетровщині

Сьогодні, 8 жовтня на одній із баз відпочинку у в Кудашівці Криворізького району знайшли мертвим екскандидата в мери міста та колишнього директора Центру газової та зернової компанії Дмитра Шевчика.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження. Для встановлення всіх обставин події на місці працюють правоохоронці Криворізького районного управління поліції, криміналістична лабораторія, пересувна криміналістична лабораторія НДЕКЦ МВС та судово-медичний експерт. Триває огляд місця події, збір речових доказів, встановлення та опитування свідків.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ККУ з попередньою додатковою кваліфікацією «самогубство». Він міг застрелитися з мисливської рушниці. Її знайшли на місці загибелі, вона зареєстрована на ньому.

Померлому було 47 років. У нього залишилося троє дітей.

У 2020 році Шевчик балотувався на посаду мера Кривого Рогу від партії «Слуга народу», програв вибори Костянтину Павлову. У квітні цього року залишив посаду генерального директора ЦГЗК внаслідок оптимізації, під час якої було об’єднано три гірничо-збагачувальні комбінати в регіоні.

Джерело: 056.ua