Ракетна атака по Дніпру: з-під завалів надзвичайники врятували жінку

25 жовтня у Дніпрі близько 23:00 війська рф атакували Дніпро ракетами. Пролунали три вибухи. Внаслідок атаки загинули четверо людей, серед них — дитина. Також є поранені.

Про це повідомляє редакція 056.

У Дніпрі триває пошуково-рятувальна операція. Завдяки застосуванню "хвилини тиші" вдалося виявити постраждалу. Заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Дніпропетровщини Сергій Корінний повідомив, що з-під завалів пошкодженого будинку вночі надзвичайники врятували жінку.

За його словами, під час хвилини тиші вони почули шум від металевого предмета.

"Дійсно дивом. Ми застосували той елемент, який не раз застосовували на завалах — це "хвилина тиші". Вона якраз дала позитивний результат. Ми почули звуки похлопуваннями по металевому предмету і визначили основне місце для розбору завалу", — зазначив він

Аби звільнити потерпілу рятувальники близько години розбирали завали.

Надзвичайник повідомив, що потерпіла була притиснута до матрацу ліжка. Її голова була притиснута металевим елементом, і тільки через те, що матрац мʼякий, голова витримала. Рятувальник бачили тільки одну руку, спілкувались з нею, і потихеньку розбираючи завали дістали її.

Нині триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники достеменно не знають кількість людей, від жителів інформація різна. Тому операція продовжується.

Джерело: 056.ua