Оновлення “Армія+”: що зміниться для військових?

В Україні готуються до важливих змін для військовослужбовців, пов'язаних з цифровими сервісами. Нові функції вже на горизонті, і вони обіцяють значно полегшити життя захисників. Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифровізації.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Військові Збройних сил України найближчим часом отримають доступ до нових цифрових можливостей у застосунку "Армія+". Оновлення націлені на покращення умов служби та підтримку військових через зручні технологічні рішення.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко, передає РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони.

"У цивільному житті ми звикли до зручних цифрових сервісів. Наша мета — зробити військову службу максимально комфортною та сучасною, враховуючи специфіку армії", — зазначила Черногоренко.

Нововведення в "Армія+" будуть значними:

  • Застосунок отримає навчальний модуль з базовою інформацією про військову справу, який допоможе підвищити рівень підготовки військовослужбовців.
  • З'явиться цифровий військовий квиток, що матиме таку ж юридичну силу, як і паперовий. Це дозволить спростити документообіг для військових.
  • Планується впровадження системи бонусів, знижок та соціальних пільг, яку підтримуватимуть різні бізнеси для військових.

"Армія+" — це офіційний застосунок для військовослужбовців ЗСУ, створений військовими для військових. Наразі він доступний лише для чинних військовослужбовців ЗСУ та ДССТУ, однак у майбутньому планується розширення аудиторії на всі Сили оборони України.

Джерело: 056.ua