Нова стратегія кремля: коли путін хоче взяти під контроль Дніпро

До кінця 2024 року путін планує окупувати весь Донбас і дійти до Осколу на Харківщині. В 2025 році російський диктатор мріє захопити Харків, Запоріжжя та Дніпро.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на BILD.

Експерт з аналізу відкритих даних, німецький воєнкор Юліан Рьопке вважає, що головна мета Путіна – змусити Захід у 2025 році суттєво припинити військову допомогу Україні. При цьому кремль всіляко імітуватиме проведення мирних переговорів, щоб знову відвернути Захід від України. Насправді путін і не планує сідати за стіл переговорів, а, навпаки, розробив новий план щодо війни проти України.

Посилаючись на дані німецької розвідки Рьопке пише, що до кінця 2024 року армія Путіна планує вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, а також дійти до річки Оскол на Харківщині.

У 2025 році планує приділити увагу захопленню територій Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

"Точно він хоче взяти під свій контроль Харків, Дніпро та Запоріжжя. На Херсонщині у путіна планів поки немає щодо Херсону, Миколаєва й Одеси", – пише воєнкор.

Рьопке не виключає, що мета путіна – новий фронт лінії річки Дніпро. Для досягнення цієї мети кремль готовий щорічно втрачати на полі бою до 100 тисяч своїх військовослужбовців.

Джерело: 056.ua