Де в Україні будуть дощі, снігопади й мороз: прогноз погоди на 2 грудня у Дніпрі

У суботу, 2 грудня, в Україні буде слабкий мороз. У більшості областей очікуються снігопади або дощ, на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

В Україні буде хмарно. В регіонах – сніг й дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на дорогах подекуди ожеледиця. На заході країни – значні опади. Омине негода лише південь країни.

Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 2° морозу до 3° тепла. В Закарпатській, Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській областях синоптики прогнозують вночі близько 0°, а вдень – +2-7°. Тепліше буде у південних регіонах: вночі +5-10° тепла, вдень +9-14°.

Погода в Києві

На Київщині 2 грудня буде хмарно. Вночі та вдень будуть мокрий сніг і дощ. Подекуди прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах регіону – ожеледиця. Швидкість південно-східного вітру – 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вночі буде 0-5° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла. В Києві вночі та вдень стовпчики термометрів покажуть 1-3° морозу, а вдень – близько 0°.

Прогноз погоди у Дніпрі

У суботу, 2 грудня, у Дніпрі очікується сильна хмарність. Синоптики прогнозують сніг з дощем. Атмосферний тиск складатиме від 749 міліметрів ртутного стовпчика до 751 міліметра ртутного стовпчика.

Швидкість вітру – до 3 метрів на секунду з поривами до 6 метрів на секунду. Вночі та вранці він буде північно-східним, вдень – східним, а ввечері – східним та південним.

Вночі вологість повітря становитиме 92-95%, вранці – 91-95%, протягом дня – 89-92%, а ввечері – 98-99%. О п’ятій ранку стовпчики термометрів показуватимуть +4, о восьмій – +3, о чотирнадцятій – знову +4. Близько 20:00 на термометрах побачимо+5.

Схід сонця очікується о 7:10, а захід — о 15:46.

Джерело: 056.ua