У Кам’янському відбулося чергове засідання виконкому: які рішення було прийнято

Кам’янський виконавчий комітет міської ради провів чергове засідання. До порядку денного увійшли 69 питань.

Серед них рішенням виконкому визначено величину опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Кам’янській міській територіальній громаді. Тепер за квітень – червень 2024 року на одну особу її розмір складатиме 633,34 грн.

Зазначається, що виконавчий комітет взяв до відома інформацію департаменту соціальної політики міської ради щодо результатів роботи робочої групи з питання встановлення факту здійснення догляду при департаменті соціальної політики міської ради. Зокрема, упродовж першого півріччя цього року робоча група опрацювала 62 звернення громадян.

Затверджено норми споживання теплової енергії для послуг з постачання теплової енергії на потреби споживачів, теплопостачання яких здійснює Акціонерне товариство «Дніпровська теплоелектроцентраль».

Розглянуто житлові питання, такі, як надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності; внесення змін до договорів найму житлових приміщень; надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам; зміни до обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та до обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Значна кількість питань була підготовлена службою у справах дітей та стосувалася надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення опіки над малолітньою дитиною.