Захар Сергєєв: «Я не хочу гинути за свою країну, я хочу знищувати її ворогів»

Захар Сергєєв – депутат Дніпропетровської обласної ради, член фракції «Громадська сила», який від початку повномасштабного вторгнення став на захист України і пішов на фронт добровольцем. На даний час він відновлюється від поранення, отриманого під час виконання бойового завдання, а після цього знову збирається відправитися на передову.

Читати далі

Мер Кам’янського зустрівся із молоддю

Сьогодні, 2 березня представники Молодіжної ради та Центру молодіжних ініціатив зустрілися із мером Кам’янського Андрієм Білоусовим. Молодь міста стурбована і мала багато питань до міського голови у зв’язку із трагічними подіями останніх днів. В першу чергу, молодих містян цікавили питання волонтерства і організації надання ефективної допомоги потребуючим.

Читати далі

УСПІШНІСТЬ КРАЇНИ ТЕПЕР ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЕФЕКТИВНОСТІ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА

Під час президентських виборів загострюється дискусія щодо ефективного управління країною. Щоб було демократично, ефективно – і прогнозовано. У різні періоди незалежності «найкращою» називали то президентську, то парламентську, то змішану форми правління. Я пропоную проаналізувати, як змінювали модель управління за різних президентів.

Читати далі