Україна – Грузія: де дивитися матч Ліги націй

Національна команда України продовжить сезон 2024/25 Ліги націй поєдинком проти збірної Грузії на польській землі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Грузія відбудеться 11 жовтня в Познані. Поєдинок прийме Муніципальний стадіон. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України в прямому ефірі покажуть регіональні телеканали "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Полтава" тощо) та "MEGOGO Спорт" із коментарями Віталія Волочая та Сергія Лук'яненка. Клієнтам кабельного ТБ трансляція також буде доступна. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку залишається платформа MEGOGO.

Передматчева студія розпочнеться там о 20:45. Запрошеними експертами будуть екс-футболісти збірної України Олександр Головко та Сергій Нагорняк Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти кавказьких "хрестоносців" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Оптимальна" та "Спорт". Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роберто Моралес.

Окрім того, слідкувати за протистоянням України з Грузією можна в прямому ефірі станції "Радіо Промінь" у FM-діапазоні. Там о 21-й годині розпочнеться передматчева студія з ведучим Костянтином Дульцевим. Поєдинок прокоментують Вадим Корженко та Вадим Власенко.

До слова, вранці підготували анонс поєдинку України та Грузії в Лізі націй.

Нагадаємо, напередодні пригадали шлях Криськіва та інших новачків до збірної України.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.